Takmålning Stockholm

Vi hjälper dig att måla ditt tak till goda priser. Vårt företag är specialiserat på takmålningar och taktvård. Ingreppet ger taket ett helt nytt utseende och förlänger takets livslängd med många år.

Takmålning 3 steg

Steg 1: Taktvätt
Taktvätt sker antingen med en högtryckstvätt eller så skrapas påväxten bort rent mekaniskt (Allt beror på vilken taktyp du har och skicket på taket)

Steg 2: Mossmedel
Mossmedel appliceras. Detta gör så att mossa och lavar får mycket svårare att växa på taket framöver. Mossmedlet dödar även mikroorganismerna som lever på taket.

Steg 3: Målning
Takmålning sker med en färgspruta. Med rätt verktyg går det faktiskt väldigt fort att måla om taket.

Hur mycket kostar en taktvätt?

Priset varierar på takets storlek och materialtyp. Ibland behöver ett flertal takpannor bytas ut och andra reparationer behöver utföras. Men priset brukar variera mellan 35 000 – 70 000,-. Kom ihåg att du kan kombinera ROT-avdraget med en takmålning. Det ger 30% rabatt på arbetstimmarna. Om ni är 2 i hushållet kan ni också dela upp fakturan för att få extra förmånliga priser.

Hur lång tid tar en takmålning

Oftast blir det färdigt inom en arbetsdag. Ibland tar det lite längre. Väderförhållanden kan påverka hur lång tid det tar. Men som regel, 1 dag är att räkna med.

Förlänger livslängden

En taktvätt och målning är troligen den bästa investeringen du kan göra för ditt tak. Det ökar livslängden och ger även en ökad bostadsvärdering. Behandlingen är så bra att många mäklare har samarbeten med målerifirmor. Dem ringer målerifirmorna när dem snabbt vill öka värderingen på en fastighet.

Läs mer om våran partner för takmålning i Stockholm.